Trafficnews.bg презентираха един от последните ни проекти – Sunset Green Residence, който е най-новият модерен жилищен комплекс в предпочитания иновообразуващ се квартал,  непосредствено до Гребната база.
Комплексът Sunset Green Residence се състои от 5 сгради. Композицията от обемите създава уютен и просторен вътрешен двор, който ще е изцяло озеленен и развит като паркова среда.
Предвидени са детски площадки в две зони от комплекса, които ще са изцяло на разположение на живеещите там. Средновисока и висока растителност е предвидена по цялата периферия на имота, както и около детските площадки.
Паркирането, типично за този район, ще е изцяло подземно, като са осигурени с 20% повече паркоместа от необходимите.
Проектирани са общо 142 апартамента, като освен стандартните апартаменти, акцент тук пада и върху наличието на няколко мезонета. Един от тях е с прилежаща веранда и собствен двор с изглед към вътрешните пространства на комплекса.
Приземният етаж е решен изцяло с апартаменти, към които са развити частни веранди и дворни пространства, отделени изцяло със зеленина помежду си и с външната инфраструктура.
Архитектурата е модерна, изчистена и съобразена с останалите комплекси на района с цел изграждане на еднородна визия, но и същевременно различаваща се среда на обитаване. Фасадите широкоформатен гранитогрес, който придава стил и топлина. Всички външни климатични тела са скрити в специално разработени като дизайн перфорирани решетки, които ще са и част от акцента във фасадата.  Заложената дограма е Reynaers. Проектът е на  архитектурно бюро: STUDIO FRAME DESIGN, като водещ проектант в новия комплекс е арх. Борислав Георгиев.
https://trafficnews.bg/broker/prostoren-slanchev-i-luksozenstroiat-nov-kompleks-krai-192487/